Dodałeś nowy towar do koszyka

KONTYNUUJ ZAKUPY
PRZEJDŹ DO KOSZYKA
Przejdź do koszyka, aby zmienić ilość wprowadzonej pozycji.
KOSZYK: (0) 0.00,-

W KOSZYKU

produkty:

wartość:

przejdź do koszyka

  • aksiazka - Twoje źródło książek
  • aksiazka - Twoje źródło książek
  • aksiazka - Twoje źródło książek
Obrazek

Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP

Anna Kmiołek

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302135934
Rok wydania: 2013
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
Strony: 152
EAN: 9788302135934
Dostępność: Zdjęcie
RABAT 15%
(oszczędzasz 5.54 zł)
36.90 zł 31.36 zł
DOSTĘPNOŚĆ

OPIS

UŻYWANE


Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
MAGAZYN GŁÓWNY:wysyłka w ciągu 48h (dostępne 10 szt.)
Nasze punkty:
KONTAKT
535 776 616
kontakt@aksiazka.pl
PN-PT: 8:00 - 16:00

NEWSLETTER
Aby otrzymywać wiadomości o promocjach i nowościach, zapisz się na listę mailingową.
Potwierdzam, że zapoznałem się z polityką prywatności sklepu internetowego
Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych (adres email) przez POMELO BARBARA SZYMONOWICZ os. Teatralne 11, 31-946 Kraków w celu marketingowym. rozwiń
NASZE KSIĘGARNIE
ul. Podwale 1
zobacz na mapie
tel. 12 431 08 78
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
ul. Kotlarska 2
zobacz na mapie
tel. 12 433 38 64
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
ul. Kobierzyńska 93
zobacz na mapie
tel. 12 267 73 37
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
os. Teatralne 11
zobacz na mapie
tel. 12 643 32 36
PN-PT: 9:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00