Dodałeś nowy towar do koszyka

KONTYNUUJ ZAKUPY
PRZEJDŹ DO KOSZYKA
Przejdź do koszyka, aby zmienić ilość wprowadzonej pozycji.
KOSZYK: (0) 0.00,-

W KOSZYKU

produkty:

wartość:

przejdź do koszyka

  • aksiazka - Twoje źródło książek
  • aksiazka - Twoje źródło książek
  • aksiazka - Twoje źródło książek
Obrazek

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP

Anna Kmiołek-Gizara

Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302167812
Rok wydania: 2017
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
Strony: 168
EAN: 9788302167812
Dostępność: Zdjęcie
RABAT 15%
(oszczędzasz 6.64 zł)
44.30 zł 37.66 zł
DOSTĘPNOŚĆ

OPIS

Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje, które zostały opisane w opracowaniach dotyczących kwalifikacji T.6 i T.15, koncentruje się natomiast na kompetencjach ujętych przede wszystkim w efektach PKZ, takich jak racjonalna gospodarka surowcami i odpadami, rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych, postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi. Podręcznik prezentuje przykładową dokumentację systemu HACCP stosowaną w zakładach gastronomicznych.
MAGAZYN GŁÓWNY:wysyłka w ciągu 48h (dostępne 0 szt.)
Nasze punkty:
KONTAKT
535 776 616
kontakt@aksiazka.pl
PN-PT: 8:00 - 16:00

NEWSLETTER
Aby otrzymywać wiadomości o promocjach i nowościach, zapisz się na listę mailingową.
Potwierdzam, że zapoznałem się z polityką prywatności sklepu internetowego
Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych (adres email) przez POMELO BARBARA SZYMONOWICZ os. Teatralne 11, 31-946 Kraków w celu marketingowym. rozwiń
NASZE KSIĘGARNIE
ul. Podwale 1
zobacz na mapie
tel. 12 431 08 78
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
ul. Kotlarska 2
zobacz na mapie
tel. 12 433 38 64
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
ul. Kobierzyńska 93
zobacz na mapie
tel. 12 267 73 37
PN-PT: 10:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00
os. Teatralne 11
zobacz na mapie
tel. 12 643 32 36
PN-PT: 9:00 - 18:00, SB: 10:00 - 14:00